Alatură-te echipei Medicalo Healthcare!

Gabriela și Diana, Coordonatori de pacienti Medicalo Healthcare, vă transmit în testimonialele de mai jos, ce calități căutăm în viitorii noștri colegi 

Colegul sau colega trebuie să fie o persoană sociabilă și deschisă, cu simțul umorului și să fie dornică/dornic de a ajuta pacienții în diferite situații plăcute sau mai puțin plăcute.

În primul rând, trebuie să fie conștientă/conștient că trebuie să se aștepte la diferite situații prevăzute și/sau neprevăzute. Să acționeze cu calm și răbdare, iar acest lucru se poate susține prin ideea că pacienții sunt persoane bolnave, mai mult sau mai puțin, și pentru fiecare în parte, cazul său este cel mai urgent.

În al doilea rând, trebuie să aibă o bună comunicare cu managerul, dar și cu viitoarele colege/colegi. Comunicarea este cea mai importantă în dobândirea celor mai bune rezultate.

În plus, problemele care apar pe parcurs trebuie rezolvate cât de repede, atât cât încă sunt “proaspete”, ca ele să nu degenereze și să se îndrepte spre situații neplăcute.

În concluzie, suntem o echipă unită și ne dorim ca tu, viitorule coleg sau colegă, să faci parte din echipa noastră. Te așteptam cu mult drag și dornici de a te învață “tainele” call center-ului medical. Gabriela, Coordonator pacienți Medicalo Healhcare

Cea mai importantă calitate a unui membru nou în echipa MEDICALO HEALTHCARE trebuie să fie buna relaționare cu restul echipei și respectul fata de colegi. Trebuie neapărat să înțeleagă faptul că suntem o echipă, ne ajutăm și ne susținem. Să știe cum sa abordeze problemele apărute, și sa înțeleagă că poate apela la oricare dintre noi pentru ajutor. 

Abilitatile necesare, după părerea mea sunt următoarele: rabdare, empatie, respect, controlarea tonului vocii și nu în ultimul rând, păstrarea calmului în situații neplăcute care presupun anumite vorbe urate spuse irascibil de către pacienți. 

Exemple:

Rabdare – necesară în momentul în care avem un apel în care pacientul nu are capacitatea de a înțelege ce i se explică și trebuie să explicăm de mai multe ori același lucru.

Empatie – este foarte important să înțelegem nevoile pacienților și să înțelegem problema cu care ni se adresează, să tratăm toată situația empatic, deoarece în momentul în care pacienții se simt intelesi, sunt multumiti de calitatea servicilor prestate și cu siguranța voi mai apela în viitor la serviciile clinicii, ba chiar vor recomanda clinica și altor persoane

Tonul vocii – este de asemenea foarte important, deoarece pacienții, sunt pană la urmă oameni bolnavi sau care vin la noi cu o problemă, și este foarte important să-i tratăm frumos, cu un ton cald și liniștit, nu cu unul iritat și ridicat.

Alt aspect foarte important de înțeles de către viitorii noștrii colegi sau colege este faptul ca în acest birou se fac glume, suntem o echipa tanara si ne place sa mai glumim, deci neapărat să aibă simțul umorului.

Atenție, munca e pe primul loc și dacă permite timpul, ne mai distram si noi  – Diana, Coordonator pacienti Medicalo Healthcare

Te așteptăm cu drag în echipa Medicalo

CERE OFERTĂ

Pentru a programa o întâlnire cu un reprezentant Medicalo Healthcare , va rugăm să completați formularul de mai jos